2015. április 29., szerda

Némi infó mára, és mindenkorra!

Sziasztok!

Némi infóval szolgálnék Nektek, hogy minden érthető és zökkenő mentes legyen :)

Szóval!
HOGYAN JUTHATOK A TERMÉKHEZ?
Itt két lehetőség közül választhatsz.


A Reg-enor terméket a Biocom termékforgalmazói hálózat tagjaitól (fogyasztói áron) vagy Biocom tagként (tagi áron) lehet megvásárolni.
A termék fogyasztói ára 6.990 Ft
A termék ára regisztrált Biocom tagként 5.490 Ft 
A regisztráció ingyenes (de minimális egyszeri vásárláshoz kötött), a regisztrációhoz ajánlókód szükséges.

Ha az első lehetőséget választod, akkor vedd fel Velem a kapcsolatot elérhetőségeim bármelyikén, és megbeszéljük a részleteket.
Telefonon minden nap 8.00-20.00 -ig  állok rendelkezésetekre.
Kovács Anett  
        +36-20-918-5785
email címem:
Facebook csoportomba is várlak szeretettel

Amennyiben a második lehetőség a csábítóbb számodra, mert mondjuk komolyan gondolod és nagyobb mennyiségre lehet szükséged , úgy a következő képpen tudsz eljárni:

Látogass el az alábbi link oldalára: ( másold be a linket böngésződbe)

— kérni fog egy szponzor számot, ahová a következőt írd: 137894 (ez a tagságra, regisztrációra jogosító kód is egyben)
(A regisztráció csak pár percet vesz igénybe, a kedvezmény már az első vásárláskor is él. Feltétel az első vásárlásnál elért 50 pont értéke. A megrendelni kívánt termékek mellett látod a hozzájuk tartozó pontértéket is. Töltsd ki a személyes adatokat bekérő részt. Ha ez kész, visszaigazoló levelet fogsz kapni, melyben kérik a regisztráció megerősítését. Azt követően lépj be a webáruházban az általad megadott felhasználó névvel, valamint kóddal és készítsd el rendelésed egyszerűen.)

Figyelem, többen félre értelmezik! A rendszer a rendelés végeztével számol egy úgynevezett RENDELÉSI ADMINISZTRÁCIÓS DÍJAT! Senki ne ijedjen meg, ez a szállítási költséget jelenti. A rendelést további költségek nem terheli!
A csomagot a GLS futárszolgálat viszi házhoz neked, illetőleg akár személyesen is átveheted Budapesten. Személyesen átvenni csak a regisztrációd után kapott partneri 6 számjegyű kód felmutatásával lehet. A regisztrációs számod e-mailben is megkapod a regisztrációd után, illetőleg minden rendeléseden, számlán, stb. megtalálod. A választható átvételi és fizetési módokat szintén a rendelésed folyamata alatt kínálja fel rendszerünk, Te pedig a számodra legkényelmesebbet ki tudod választani!
Rendelésedről két visszaigazoló e-mailt is kapsz. Az első, hogy fogadtuk rendelésed, a második, hogy átadtuk rendelésed a futárunknak… Ha elakadtál, vagy bármi nem érthető nyugodtan hívj a megadott telefon számon, szívesen segítek!
      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése