2010. szeptember 30., csütörtök

Nos igen… Reg-enor…:D

Köszöntelek blogomban!

Mint tudjuk minden kezdet nehéz... De ha eljut az ember arra pontra hogy elhatározta változtatni szeretne, akkor meg tudja csinálni. Csak nagyon kell akarni. És tudom, ezek talán üres szavaknak tünhetnek, pedig nem azok. Egy pár gondolat erejéig mesélnék arról hogy hogyan is működött ez nálam.

Amikor kisfiamat megszültem, kaptam egy elég makacs, úgynevezett krónikus pajzsmirígy gyulladást, amit nem lehet műtéttel sem helyrehozni. Emellett a pajzsmirígy maga alul termelt... Ez annyit jelent nagyon tömören, és drasztikusan, hogy az eddigi 56 kilóm a múlté lett... Legalább is ekkor még ezt gondoltam, mert mindenki ezzel állítatott. Igen. 85 kiló lettem, és elkeseredtem. Dühöt éreztem, folyton az járt a fejemben, hogy ez nem történhet pont velem. Itt nem kifejezetten hiúsági kérdés állt fenn, hanem olyan súlyos tünetek, amik ezt a betegséget jellemzik. Fulladás a legkisebb terhelésre, vizesedés, jelentős testsúly növekedés, krónikus hajhullás, bőrszárazság, és még sorolhatnám. De talán a legnehezebb része az volt hogy kezembe adtak egy gyógyszert, és közölték hogy ez lesz mostantól életed végéig a segítőd, hogy szinten tudjunk tartani. Na ezen fellázadtam, mivel a gyógyszer egy igencsak erős hormon, ami a szervezetembe bekerülve sok mindent képes tenni, de hogy jót nem, az biztos.
Szóval túllépve a sértődöttségen, és haragon, az fogalmazódott meg bennem, hogy elég volt az önsajnálat, és elkezdtem fogyózni, mondván, én úgy is meg tudom csinálni, nekem biztosan sikerül. Hisz ismertek! :D Aztán persze eltelt úgy a következő két évem hogy nem sikerült leadnom egy grammot sem... hangulat: a lehető legnagyobb mélyponton... De szerintem ezt ismeritek egy páran.
Aztán 2010 február elején megismerkedtem az ökonettel. Egy régi barát, egy ismerős azt mondta nekem, az lesz amit elhiszel. Nem tudom mi történt akkor, de nagyon felbuzdultam. A kisfiam 2. születésnapján, február 6.án nagy elhatározással, hatalmas elszántsággal elkeztem kitisztítani a szervezetem. Akkor még fogalmam sem volt arról hogy mibe keveredtem... :D Nem tudtam mit okoz a szervezet elsavasodása, az hogy ez milyen tüneteket okozhat, mert előtte hidegen hagyott a téma.  Szóval volt mit helyre hozni a szervezetemben bővel, hát elkezdtem.
Olajfa kapszula: Vírus, gomba, és baktérium ölő készítmény
Grapefruit mag kivonat: Kombinálva az olajfával dupla hatás
Ponay tea: sűrű zöldtea készítmény, ami vízhajtó, zsírégető hatást váltott ki, legalább is nálam.
Spirulina alga: Nos, ez segített a legtöbbet, de mint tudjuk, az algák már csak ilyen jótékonyak a szervezetre.
Reg-enor: A csodaszer, és a végső fegyver, ami segítségével megszabadultam 28 kilótól. Szépen fokozatosan, hónapról, hónapra, látványosan.
Előre szeretném leszögezni, ez nem egy fogyókúrás csodaszer! Ez egy csodálatos készítmény, ami teljesen megtisztítja a szervezetet az elsavasodástól, a méreganyagoktól, amik a sejtjeink között vannak. Ezek kiürítésével, és a szervezet lúgosításával a májműködésünket teljesen helyre állítjuk, úgymond megtisztítjuk, és ezáltal mennek le a kilók. azzal a rengeteg felhalmozódott méreganyaggal, amit a mindennapok során magunkhoz veszünk, pontosabban, ezek kiürítésével.
Nos, akkor kezdjük el... :D Most felfedem azokat a dolgokat, amikkel sikeres lehet a reg-enor kúra. Lejjebb sok értékes praktikát, recepteket osztok majd meg, méghozzá abból kiindulva hogy annak idején milyen jól jött volna ez a sok segítség, amikor azt sem tudtam hogy kezdjek hozzá... :D

A kezdetek… Mit érdemes első lépésben tenni!

Véleményem szerint mindenképpen érdemes egy állapotfelmérést végeztetni erre szakosodott emberrel, aki egy csepp véredből megmondja hogy egyáltalán mi okozza az elhízás, vagy a túlzott sovány állapotodat.
Ha ez a kép előttünk van, egyrészt olyan dolgok tárulnak eléd amiről elképzelhető hogy azt sem tudtad létezik, hogy benned van, és ez adhat egy olyan kitartást, egy lökést, ami erőt adhat számodra hogy lelkileg végigbírd ezt a kúrát, és itt a diéta betartásáról, a bűnös elcsábulásról beszélek...:D Hatalmas ellenség tud lenni, pláne az első hónapban...:D Mert milyen a szervezet? Amit tiltanak tőle, ő egyből azt kivánja. Nos, erre fogok praktikákat leírni. Hogy mit mivel váltsunk ki, hogy mit mivel főzzünk a reg-enor kúra ideje alatt.
Sokaktól az első felém irányuló kérdés az, hogy te jó ég, ezt sem szabad, meg azt sem... akkor mit ehetek?
Nos, erre adok most válaszokat, recepteket, és rámutatok számomra bevált praktikákra...
Kezdeném a praktikákkal:
Ugye az első, és legfontosabb... A mértékletesség. erről már írtam feljebb...
Egy másik, szerintem igencsak fontos praktika, hogy saját magunkkal tisztába kerüljünk. Az hogy valóban akarjuk e ezt az egészet, hogy fel készültünk e rá lelkileg. Ha nem, akkor mindent ami létezik, kudarcnak fogunk megélni, és ez nem jó, mert ha negatív vagy saját magaddal szemben, akkor szerintem nem tud működni.
Kissé bugyuta megoldás, de sokaknál bejött... :D Készíts egy képet magadról, amivel biztosan nem vagy elégedett, és tedd ki látványos helyre, mondjuk a hűtőre, hogy amikor bele akarsz nyúlni, akkor biztosan meg tudd magad gondolni...:D Tudom, ez vicces, de még be is jöhet.
Még egy fontos dolog... A családod,  környezeted támogatása.
H ez nincs meg, szintén nem lesz könnyű dolgod. Mindenképpen célszerűnek tartom a legnagyobb megoldást a világon, beszélgetésnek hívják. Leülni a problémásabb családtagokkal, és nyíltan a tudomásukra hozni hogy ezt szeretnéd, és mindenképpen azt várod a siker érdekébe, hogy melletted álljanak a kúra ideje alatt, és ne veled szembe.
Gondolok itt most az étkezési szokások betartására.
Ha ezek megvannak, én garantálni merem a sikert.