2010. szeptember 30., csütörtök

Nos igen… Reg-enor…:D

Köszöntelek blogomban!

Mint tudjuk minden kezdet nehéz... De ha eljut az ember arra pontra hogy elhatározta változtatni szeretne, akkor meg tudja csinálni. Csak nagyon kell akarni. És tudom, ezek talán üres szavaknak tünhetnek, pedig nem azok. Egy pár gondolat erejéig mesélnék arról hogy hogyan is működött ez nálam.

Amikor kisfiamat megszültem, kaptam egy elég makacs, úgynevezett krónikus pajzsmirígy gyulladást, amit nem lehet műtéttel sem helyrehozni. Emellett a pajzsmirígy maga alul termelt... Ez annyit jelent nagyon tömören, és drasztikusan, hogy az eddigi 56 kilóm a múlté lett... Legalább is ekkor még ezt gondoltam, mert mindenki ezzel állítatott. Igen. 85 kiló lettem, és elkeseredtem. Dühöt éreztem, folyton az járt a fejemben, hogy ez nem történhet pont velem. Itt nem kifejezetten hiúsági kérdés állt fenn, hanem olyan súlyos tünetek, amik ezt a betegséget jellemzik. Fulladás a legkisebb terhelésre, vizesedés, jelentős testsúly növekedés, krónikus hajhullás, bőrszárazság, és még sorolhatnám. De talán a legnehezebb része az volt hogy kezembe adtak egy gyógyszert, és közölték hogy ez lesz mostantól életed végéig a segítőd, hogy szinten tudjunk tartani. Na ezen fellázadtam, mivel a gyógyszer egy igencsak erős hormon, ami a szervezetembe bekerülve sok mindent képes tenni, de hogy jót nem, az biztos.
Szóval túllépve a sértődöttségen, és haragon, az fogalmazódott meg bennem, hogy elég volt az önsajnálat, és elkezdtem fogyózni, mondván, én úgy is meg tudom csinálni, nekem biztosan sikerül. Hisz ismertek! :D Aztán persze eltelt úgy a következő két évem hogy nem sikerült leadnom egy grammot sem... hangulat: a lehető legnagyobb mélyponton... De szerintem ezt ismeritek egy páran.
Aztán 2010 február elején megismerkedtem az ökonettel. Egy régi barát, egy ismerős azt mondta nekem, az lesz amit elhiszel. Nem tudom mi történt akkor, de nagyon felbuzdultam. A kisfiam 2. születésnapján, február 6.án nagy elhatározással, hatalmas elszántsággal elkeztem kitisztítani a szervezetem. Akkor még fogalmam sem volt arról hogy mibe keveredtem... :D Nem tudtam mit okoz a szervezet elsavasodása, az hogy ez milyen tüneteket okozhat, mert előtte hidegen hagyott a téma.  Szóval volt mit helyre hozni a szervezetemben bővel, hát elkezdtem.
Olajfa kapszula: Vírus, gomba, és baktérium ölő készítmény
Grapefruit mag kivonat: Kombinálva az olajfával dupla hatás
Ponay tea: sűrű zöldtea készítmény, ami vízhajtó, zsírégető hatást váltott ki, legalább is nálam.
Spirulina alga: Nos, ez segített a legtöbbet, de mint tudjuk, az algák már csak ilyen jótékonyak a szervezetre.
Reg-enor: A csodaszer, és a végső fegyver, ami segítségével megszabadultam 28 kilótól. Szépen fokozatosan, hónapról, hónapra, látványosan.
Előre szeretném leszögezni, ez nem egy fogyókúrás csodaszer! Ez egy csodálatos készítmény, ami teljesen megtisztítja a szervezetet az elsavasodástól, a méreganyagoktól, amik a sejtjeink között vannak. Ezek kiürítésével, és a szervezet lúgosításával a májműködésünket teljesen helyre állítjuk, úgymond megtisztítjuk, és ezáltal mennek le a kilók. azzal a rengeteg felhalmozódott méreganyaggal, amit a mindennapok során magunkhoz veszünk, pontosabban, ezek kiürítésével.
Nos, akkor kezdjük el... :D Most felfedem azokat a dolgokat, amikkel sikeres lehet a reg-enor kúra. Lejjebb sok értékes praktikát, recepteket osztok majd meg, méghozzá abból kiindulva hogy annak idején milyen jól jött volna ez a sok segítség, amikor azt sem tudtam hogy kezdjek hozzá... :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése