2015. május 3., vasárnap

Össze gyűjtöttem pár siker sztorit, csak mert sok kérdést megválaszolnak

Sziasztok!

Szeretnék Nektek bemutatni pár embert aki már belevágott, és nem bánta meg.
A történetek magukért beszélnek

Nagyné Marika története a BIOCOM oldalán jelent meg. Idéznék belőle néhány sort Nektek, és ajánlom figyelmetekbe a teljes cikk elolvasását!

„Fele vagy, mint amilyen voltál!

Igy kezdte a történetet...

Marika meglátta a lehetőséget, s egy év kúra után (most már 75 kilósan…) azt állítja: vele „csodát tett” ez az egész folyamat. Nézzük a tényeket. A vérnyomása 110/70, szemben a korábbi 150/100-al. A cukorszintje a 7,1-ről lement 4,8-ra, így a diabetológiát már meg sem kellett látogatnia. A húgysav- és koleszterinszintje is normalizálódott, s mind letette az ezekre szedett gyógyszereket. Sőt, még a fájdalomcsillapítót is, pedig korábban kín volt a biciklit tekernie az ízületei miatt. S a gyomorégése, puffadása is megszűnt, ezzel párhuzamos a gyógyszerszedése is. Röviden fogalmazva: jól van fizikálisan és természetesen lelkileg is. Ugyanis a férje is felezni tudta már a gyógyszeradagját a kúra elkezdése óta, s a lánya is lelkes „regenoros” lett. 

Itt a teljes cikk:



Megosztanék Veletek még egy tanulságos cikket...
Jusztin Sarolta története az egyik kedvencem! Lépésről lépésre minden felmerülő kérdést megválaszol amit csak lehet szerintem! 

"A Kecskeméten lakó Jusztin Sarolta 2015. február 10-én kezdte el a Reg-Enor fogyasztását. S bár a kúra időtartama legalább (!) négy hónap, úgy gondolta, nagyjából félidőben tollat ragad, s így végtelenül értékes gondolatokkal gazdagította a tapasztalatok bővülő tárházát. Így ugyanis nem csak a folyamat elejét (a döntést) rögzíthetjük, s az étrend korrekt betartása esetén a szinte szükségszerűen bekövetkező sikert, hanem a köztes állapotot, a folyamatot. Ebből kiderül: messze nem minden a fogyás, és „regenorozás” közben több csodás dolgot is meg lehet élni. Érthető, hogy négy hónap után sem tervezi abbahagyni ezt az életmódot"

A cikkben hónapról hónapra leírja tapasztalatait!
Tényleg érdemes elolvasni!

Íme a teljes cikk linkje:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése